5 månader

Hårresande

Dessvärre är det något konstigt med kameran och datorn, så jag kan inte ta över bilderna på min IdolOla-frilla eller mitt längre blonda hår, men här är två gamla bilder på min håriga historia.




(lägg märke till min snitsiga lilla hästsvans!)

Sedan ramlade jag över en bild på min Bellapluttis då hon var så liten att hon rymdes i två händer. Nu rymmer jag två av hennes tassar i mina händer. Ojojoj...

Väldigt få bilder, men men...






på senaste tiden

- Världens fulaste ord måste vara vårtgård, helt klart. Ser ni det framför er, liksom? En gård med staket och ett litet hus och en massa vårtor.
- Sourcream/Bearnaisechipsen är riktigt goda! Hur vidrigt det än låter så är de faktiskt riktigt yummie. Smakar som en mildare variant av sourcream/onion.
- Jag har börjat spela Chicken invaders igen och det är hemskt beroendeframkallande.

Dagen efter gåsmiddagen

Funderar om jag har haft lite feber i natt. Jag vaknade mitt i natten och kände att jag behövde gå på toa. Då jag väl var där började allt snurra och jag kände hur jag suggesivt blev kallare och kallare. jag kände nästan hur blodet rann bort från huvudet ner mot fötterna. Jag trodde jag var på väg att svimma men jag klarade mig. Vaknade imorse med en sprängande huvudvärk och supersvettig (huvudvärken skyller jag dock på en vinbaksmälla).
Anyway. Igår var jag på gåsmiddag på F21. Det var väldigt formellt - officerarna hade sina uniformer och annars var det aftonklänning/frack som gällde. Jag var ohotad på platsen som yngsta person och detta placerade oss i barnkammaren (men de andra "barnen" som satt där var väl minst 5 år äldre än mig). God mat bestående av gåshjärta, lever, blod, hals och bara gås. Äppelkaka till efterrätt. Det skålades vilt i vårat bord med många pikar mot "pensionärskammaren".
Jag gjorde inte bort mig så fasligt mycket. Råkade ställa mig upp efter Jonathans tal då männen skulle skåla för kvinnan - som yngsta manliga officer föll talet på honom och jag var taskig nog att gå på toa (vilket tvingade Jonathan att följa eftersom männen ska ledsaga kvinnan dit.. eller?) så vi missade backningen på maten. Sen råkade jag riva ner en toalettdörr (och rent spontant utbrast jag "Det var inte jag!") och gjorde nästan en spagat då jag snubblade på min långklänning.
Sammanfattningsvis var det en trevlig kväll. Bilder kommer så småningom (fast jag var korkad så jag tog inte med kameran till själva middagen, utan jag har bara bilder på mig och Jonathan innan vi åkte dit).

Till bloggens startsida