Hyllning till kreativa människor som har lite för tråkigt

Jag älskar youtube. Efter google så är det min favoritsida (sen kommer typ imdb). Man kan fördriva timmar med att hänga där. Fascinerande att The sneezing baby panda har över 82 000 000 visningar. Hur tråkigt har folk egentligen?
Här kommer i alla fall en slags.. hyllning? nja, men här ser ni min humor i alla fall. Enjoy!


































Hycklande Tyra?

America's next top model säsong 15 är i full gång i USA och jag är geek nr 1 som följer deras avsnitt och inte orkar vänta på att serien kommer till Sverige. Jag måste dock få avreagera mig lite. Tyra Banks snackar alltid om att modellerna måste vara hälsosamma, att hon hyllar kurvor och jadajadajada, så jag säger bara... WTF?! Tidigare kan jag inte säga att jag sett något att riktigt reagera på, men denna säsong får mig att må illa. Modellerna har gått från att vara TVmagra, det vill säga magra men inte synbart eftersom alla andra kändisar på teve också ser ut så, till att bara bli äckliga. Här kommer bildexempel på tre av deltagarna - Ann, AnaMaria och Liz. Dessvärre hittade jag ingen bra bild på Bratzdockan Jane som även hon är läskigt mager.
Nåväl. Bilderna talar för sig.

Hellcats

CW har en särskild plats i mitt hjärta. De producerar teveserier som är hemskt amerikanska, hemskt tonårskrisiga och hemskt BEROENDEFRAMKALLLANDE. Nu snackar vi liksom Vampire diaries, Gossip girl, One tree hill, Top model, Supernatural, 90210... De lyckas liksom alltid på något sätt.

Det har även kommit en ny serie från dem som heter Hellcats och handlar om cheerleading och jag har fastnat i den. Dessutom är det trevlig omväxling att den utspelar sig på college till skillnad mot alla andra amerikanska teveserier (det gör den dock inte mindre highschooltöntig utan intrigerna är ungefär densamma).
Jag tycker även det är lite komiskt att Matt Barr är med. Det är nämligen killen som spelar Peyton Sawyers psykostalker/fejkbrorsa i OTH säsong 4. Det lustiga är att han är besatt av Peyton i den serien och att han nu spelar bästa vän till huvudrollen i Hellcats, som har blont lockigt hår och är sk "alternativ" och "rockig", precis som Peyton.
Dessutom är Robbie Jones med, han som spelar Quentin i OTH (ni vet, problemeleven som trodde att han var bäst, som blev bästis med Jamie och som blev skjuten). Och så ska vi inte glömma allas vår plastikopererade barnstjärna Ashley Tisdale (som är riktigt söt som brunett).

Rolig serie som kan vara värd att ses om man som jag älskar att se riktigt bra dans.


Till bloggens startsida