Imorgon

Jag lyckas på något sätt inbilla mig varje gång det är fest att jag måste ha nya kläder. Att jag måste ha något nytt. Personer som såg mig sist kan ju inte se mig i samma kläder igen, liksom. Sen är vissa saker lite tråkiga. Andra saker måste jag ha kofta till, och leggins, och nu är det varmt så det fungerar ju inte.
Imorgon lär jag ha svart klänning och svart/grårandig kofta. Jättekul och inspirerande. Icke. Men rätt ekonomiskt då det är gamla plagg (jag har inte haft tid att åka in till stan och köpa nya. Men lite trist känns det som sagt. Särskilt då det är sommar och jag vill vara ljus och kul. Istället blir jag svart. Kanske mitt hår är nog mycket färg?

Som sagt inget LK för mig idag. Inte imorgon heller. Helt otroligt så skippar jag denna kära folkfest som alla hyllar så. Jag ids helt enkelt inte betala en massa pengar för att komma in på området sen och se skitartister, trampa i skit, lukta skit och bli irriterad på alla skitpersoner som är skitfulla och  extremt jobbiga. Nej tack.

Imorgon blir det alltså fest på Porsön hos Jonathans kompis. Jag kommer känna en person. Kanske några till. Jag lär i alla fall vara yngst. Många tycker det är lustigt att jag är ynka 18. Lillskrutten liksom.

Men först väntar jobb 8.15 till 17.15. Jag har tur om jag inte somnar klockan elva imorgon kväll. Lär vara dödstrött.

Helt onormalt otroligt?

Jag förstår inte hur någon kan dansa sådär på rullskridskor? O_______O



Ikväll ska jag inte gå på LK som alla andra verkar göra. Nej. Jag ska äta, slötitta på fredagsteve och gå och sova tidigt som fan. Jobb idag och jobb imorgon. Jag är dödstrött. snark.

Lite bilder

Här kommer lite bilder från min "semester" :)


Mötte Linn i Stockholm. Fatta att det var 7 månader sen jag såg henne sist. Aow!


I stockholm blev det shopping. av allt jag köpte var detta det dyraste. Pris? 200:-
Heja för rea!








Nej jag är inte död

Jag har bara inte tid. Eller ork.

Internet är konstigt, jag hittar inte nätverket med min bärbara så nu sitter jag på den "stora" datorn som vi kallar den (den stationära) och den är jätteseg och har inte fungerande ljud. Lessless.

Anyway. Jag kom hem från Gotland i fredags. Varit borta sen lördags. Vad har jag gjort?
Träffat Linnsan. Ätit en massa mat. Shoppat en massa. Spelat en massa kubb. Spelat lite kort. Åkt färja. Åkt bil runt på Gotland. Varit i Visby. Varit på bio 3ggr (sett Brüno, HP och The Proposal), nästan tatuerat mig, nästan sjungt karaoke, skämt ut mig för samma bioarbetare två gånger (på två olika tillfällen), ätit god glass, lyssnat på åskan, lekt med Rauka, spelat minigolf m.m. Har haft en riktigt skön semester, vill säga ^^, Bilder kommer så småningom, det vill säga då internet fungerar på min dator.

Annars gör jag inte så mycket. Bowlade i söndags. Av alla 6 som var med så kom jag såklart sist. Först kubb, sen minigolf och sen bowling. Jag kan verkligen inte vara duktig på sånahär sällskapsgrejer.

Ledig idag. Har just kommit hem från en prommis med mina hundar + Ellen och hennes hundar. Bella sprang bort och var borta typ tio minuter. Less att man inte kan släppa henne lös.

Sen jobbar jag ons-mån. Ledig två dagar. jobbar tors-fre. Sen blir det GBG med Bunny. Sen jobbar jag en vecka till. Är ledig en vecka. Skolan börjar.

Jag har inte börjat med samhällsuppgiften ännu. Heja mig.

Nya funderingar

Att sitta timme efter timme i kassan till ICA gör att man börjar tänka för mycket på vad som händer där. Har några nya funderingar som dykt upp:

- Varför är 955 32:orna så mycket duktigare på att hämta sina paket än 955 31:orna? (postnummer)

- Vilka är dessa människor som köper PEPPARKAKOR nu? Det är jättemånga!

- Tror ni att nya-tjejen-med-sommarjobb är ansvarig för allting på ICA? Tror ni det är mitt fel att vi inte fått leveranser i tid? Eller att paket skickats om? Eller att kortdragaren är trasig?

- Varför tror folk att ju hårdare, snabbare och våldsammare de drar sina kort, att de kommer att bli läsliga? Allvarligt talat så sliter de nästan omkull hela kortdragargrejen. Tror de inte att de går bättre om de lugnt och noggrant drar kortet?

Nytt verk

För några veckor sedan fick jag ett rus av kreativitet. Det höll sig kanske 4/5 av hela tavlan. Sen har den legat och dammat i vardagsrummet. Igår tog jag mig i kragen och målade klart den. Men 4/5 (åt vänster) blev klart snyggare än den sista femtedelen då kreativiteten inte var på lika stor topp som då jag gjorde det andra.



Har varit hemskt usel på att uppdatera. Skulle vilja skylla på att internet dog under åskan, men det åskade igår och idag har vi en ny router hemma så det kan jag inte riktigt göra. Vad har jag gjort då? Jobbat. Sovit. Målat. sett True Blood. Badat på Gültza i vad jag misstänker 17gradigt vatten. Levt litegranna.

Imorgon är det Harry Potter med Jonathan, Sara och Fredrik. Är taggad! Och på lördag träffar jag min plutt igen!! AOW!

Baksmällan

Jag och Mona gick och såg Baksmällan i måndags. Hade hört hemskt mycket om den så jag tyckte att det var dags att själv bedöma. Som ni kanske vet så handlar den om fyra killar som åker på svensexa till Las Vegas. Ivriga och nöjda skålar de på taket till hotellet, redo att uppleva Vegas by night.
Nästa scen är morgonen därpå, och inget är som det borde vara...

Det var längesedan jag garvade så äkta till en film - och så mycket! Själva storyn kanske var lite väl utflippad ibland, men de störtsköna skådisarna höjde den verkligen och gjorde allt grymt roligt. Rekommenderas starkt om du vill ha ett riktigt högt skratt (och om du har min humor..). Jag ger den... 4 av 5 toast! Eller kanske 4,5... :D

Mot Gotland!

Nu är det bokat och oåterkalligt. (Varesig Linn vill det eller ej, jag har inte kunnat komma i kontakt med henne...Oo).
Nästa lördag åker jag  söderut. Första landning är Stockholm och där möter jag upp min busfia. Vi stannar en natt i huvudstaden och sen blir det färjan ner till Gotland. Kommer hem fredag den 24:e.

Åh vad jag längtar. Känns som en evighet sedan jag bölande kramade av Linn på Cedar Rapids flygplats. Ett halvår sedan. ojoj.

Jag har dessutom inte varit längre söderut än Norrköping inom Sverige, så detta blir min förstis med det ;P Underbart skönt att få koppla bort en vecka från ICA:s monotona rutiner.


Bara för att vi är så sjukt snygga så slänger jag upp några bilder på oss ^^



söndag

just nu ser jag ut som jag brukar se ut efter en helg i stugan. fettigt hår, osminkad, bombutslag i ansiktet, skruttkläder som är fulla av vita hundhår... Alltid lika fräsch.

Efter en natt utan sömn så kom jag hem från Luleå på lördag, "redo" för en dags arbete. Jag var lite borta, hörde aldrig riktigt vad någon sa till mig och bad Emma upprepa sig minst tre gånger varje gång hon sa något. så det kan gå. Slutade klockan fyra och då bar det av på cykeln till Kängsön för att hämtas upp av pappa. Åt middag ute i stugan, halvsov klockan sex på kvällen. MoP hade gäster över, så jag grävde ner mig i soffan hos dem och försökte hålla mig vaken men gav upp halv elva och gick och la mig. Sov som en stock till halv elva imorse. Yäy. 12h sömn. Underbart.

Ice age 3

Var som sagt och såg Ice age 3 i torsdags. Såg däremot inte 3dvisningen utan den vanliga.

Och..? Måste erkänna att jag från början inte tänk se filmen. Inte på bio i alla fall. 2:an var riktigt dålig så jag var inte taggad att förstöra Ice age mer; ettan var så fenomenal att jag inte ville skada namnet mer än det gick. Men helt plötsligt frågade anne om jag ville hänga med, och jag sa ja, och var helt oförberedd och hade verkligen inga förväntningar.

Filmen var faktiskt bra! Nej, inte lika klockren som ettan, men mycket bättre än tvåan! Jag gillar animerade filmer då de har då mycket dold humor, och mycket humor som barn inte förstår men som "vuxna" gör. I denna film var det mycket "snuskiga" skämt (it's a boy! No, that's the tail", plus en scen där de blir höga på helium) De har utmärkt ironi och bra gestaltningar. Ice Age 3 hade även pepprats upp med en ny störtskön karaktär som heter Buck. Han lyfte verkligen hela filmen då han blev en slags animerad Jack Sparrow.

Helt klart sevärd!




Det löste sig tillsist

Fick hem mina betyg idag och kan inte sammanfatta det på något bättre sätt än YES. Tjohej vad nervös jag var att allt skulle skita sig eftersom jag missat en hel termin, men allt verkar ha löst sig riktigt bra.
Extra ++++: MVG i historia.

Fick även ett idrottsbetyg, vilket jag inte trodde att jag skulle få. Men Kenneth verkar ha bestämt sig för att jag inte behöver ta igen ett halvår och satte ett snyggt VG på pappret. Känns ruskigt bra att det enda jag behöver oroa mig för nu är samhällsen. Som jag dessutom borde börja arbeta med... Oo

Men med 2 VG och resten MVG känns livet underbart. Så underbart att jag ska på bio ikväll med syster och Daniel. Ice Age 3 blir det. Får se om mina muppögon kommer kunna se 3D eller om allt bara kommer vara som vanligt, förutom lite suddigare.. Jag skelar och är långsynt. Perfekt.

ICAtankar

- Det borde vara förbjudet för män 50+ att vara barbröstad matchandes med korta shorts och sandaler med sockar i. Visst, det är varmt, men kom igen, i en matvaruaffär? Hur fräscht är det på en skala?

- Du kommer på vad fan du sysslar med just sekunden efter du kliat dig i ögonen. Pengahantering i 3h, liksom...

- ... och ännu roligare är det då du sedan tvättar händerna och ser att tvållöddret blir svart. Du känner hur ögonen tåras...

- Banan är något som går som smör i solskenet. Plus gurka och tomat. Där ser man.

- Varför måste det finnas så många olika frukter och grönsaker? Hur fan ska man veta namnet på allt? Och det är pinsamt att fråga. Och ännu pinsammare då man måste fråga vad som är en aubergine och vad som är en zuccini.

- Jag har nu fått vara den där kvinnan på Triss-reklamen, ni vet, kassörskan som kommer och öppnar en ny kassa för att skona den långa kön. Plötsligt händer det. Det är roligt att folk blir så glada.

- Det borde vara förbjudet att storhandla på varma dagar. Det är sjukt jobbigt att scanna glass, läsk, jordgubbar, vindruvor, solskyddskräm, kex och liknande skit hela dagarna. Man vet vad de ska göra och man önskade att man också kunde njuta litegrann av sommaren och värmen.

Till bloggens startsida