ICAtankar

- Det borde vara förbjudet för män 50+ att vara barbröstad matchandes med korta shorts och sandaler med sockar i. Visst, det är varmt, men kom igen, i en matvaruaffär? Hur fräscht är det på en skala?

- Du kommer på vad fan du sysslar med just sekunden efter du kliat dig i ögonen. Pengahantering i 3h, liksom...

- ... och ännu roligare är det då du sedan tvättar händerna och ser att tvållöddret blir svart. Du känner hur ögonen tåras...

- Banan är något som går som smör i solskenet. Plus gurka och tomat. Där ser man.

- Varför måste det finnas så många olika frukter och grönsaker? Hur fan ska man veta namnet på allt? Och det är pinsamt att fråga. Och ännu pinsammare då man måste fråga vad som är en aubergine och vad som är en zuccini.

- Jag har nu fått vara den där kvinnan på Triss-reklamen, ni vet, kassörskan som kommer och öppnar en ny kassa för att skona den långa kön. Plötsligt händer det. Det är roligt att folk blir så glada.

- Det borde vara förbjudet att storhandla på varma dagar. Det är sjukt jobbigt att scanna glass, läsk, jordgubbar, vindruvor, solskyddskräm, kex och liknande skit hela dagarna. Man vet vad de ska göra och man önskade att man också kunde njuta litegrann av sommaren och värmen.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag har också jobbat i affär. Konsum och Ica. Fick ofta fråga kunderna vad det var för grönsak/frunk det köpt. Ibland visste de inte själv heller vad den hette. Tillslut kunde jag PLU nr, men inte namnet på grönsakerna, trots att min huvudavdelning på konsum var frukt och grönt. hehe. ;)

2009-07-01 @ 23:52:02
URL: http://lottahietanyberg.blogg.se/
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          

Till bloggens startsida