Röd dag idag

den här dagen kan läggas till i listan på onödiga, omotiverade dagar då man bara driver omkring. Jag har tagit ett långbad. Jag har skrubbat fötterna. Jag har lagt ansiktsmask. Jag har målat naglarna. Jag har läst 2 kapitel ur Q&A. Jag har sovit på solsängen. Jag har uppdaterat alla bloggar jag läser minst 20 ggr (om du undrar varför du har så många sidvisningar idag). Jag har sett på OTH och bölat för att det var sista avsnittet på säsongen. Jag har sett Gossip girl (inte bölat, jag gillar inte det lika mycket som OTH). Jag har sett Dexter. Jag har spelat Spindelharpan 15ggr.
Allt för att jag så förtvivlat inte ville plugga.

Sen tyckte jag att jag var lite för sorglig så jag drog ut på prommis med mina päron och mina bäbisar. Det var faktiskt väldigt skönt att komma ut i den ljusa vårkvällen och titta på renbajs, på gräsänder, dricka kaffe och känna den delade lyckan då Celine studsade fram och tillbaka. den enda som inte var lycklig var Bella - hon fick gå i koppel. Hon har verkligen skitit i det blå skåpet; så fort man släpper lös henne kutar hon iväg och driver renar.


Hej mitt namn är Helena. Jag är 18 år och bor i Norrlands skogar. Jag är naturmänniska
och älskar att ta långa kvällspromenader i skogen och njuta av landskapet.
Vill du ha mig? Maila [email protected]

Kommentarer
Postat av: A A N N I E M A T I L D A ♥

sv ; tack så mycket ! :D

2009-05-21 @ 23:34:20
URL: http://aanniematilda.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Skulle bli jätte glad om du ville rösta på mig som veckansblogg här: http://lifeupsidedown.blogg.se/2009/may/dom-nominerad-ar.html#comment



(är nummer 2)

2009-05-22 @ 08:17:55
URL: http://mikaelalundqvistt.blogg.se/
Postat av: Lina van der Putten

SV: Ja den är riktigt jäkla bra :D

2009-05-22 @ 09:14:55
URL: http://lvdp.blogg.se/
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          

Till bloggens startsida